Очищувачі повітря у Львові

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Очищувачі повітря у Львові

Сообщение zina900204 » 19 апр 2023, 00:27

Привіт всім. Нещодавно зіткнулися із проблемою. У нас у приватному будинку дуже пильна кімната. Щодня робимо вологі прибирання, але вони довго не допомагають. Сусіди порадили купити очисник повітря. Кажуть, що у них була така сама проблема, а після покупки все вгамувалося. Чи не підкажете де такі продаються?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Очищувачі повітря у Львові

Сообщение Kopatuch » 19 апр 2023, 00:29

Вітаю. У нас донедавна теж була така проблема. Що ми з дружиною тільки не робили – все безрезультатно. А після покупки очищувача повітря все швидко вирішилося. Можу підказати, де купували.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 19 апр 2023, 00:29

Мені сусіди сказали, де вони купували, але там вибору взагалі немає, та й ціни, як на мене, просто космічні. Знаючи, що є і дешевше, вирішив пошукати ще. А ви собі де купили такий очисник? Який порекомендуєте вибрати?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 19 апр 2023, 00:34

zina900204 писал(а):Мені сусіди сказали, де вони купували, але там вибору взагалі немає, та й ціни, як на мене, просто космічні. Знаючи, що є і дешевше, вирішив пошукати ще. А ви собі де купили такий очисник? Який порекомендуєте вибрати?

Раджу вам купувати очисники повітря у Львові https://allo.ua/ua/ochistiteli-vozduha/ в магазині Алло. Це перевірений інтернет-магазин, якому я довіряю як собі. Ціни у них цілком доступні, все завжди якісне. Вам можу порекомендувати очисник Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact. Він легко обслуговує приміщення до 27 квадратних метрів, має сенсорне керування. Його можна ставити як на підлогу, так і на стіл. Я вибрав такий. На сайті магазину також є й інші відмінні варіанти, які варті вашої уваги. Вибір великий.
Изображение
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы