Ліки з доставкою

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Ліки з доставкою

Сообщение Kopatuch » 09 апр 2023, 20:36

Доброго дня! Я хочу дізнатися, чи зручно замовляти ліки з доставкою?
Чи не краще приходити в аптеку і купувати ліки там? Яким аптекам довіряєте, коли купуєте ліки онлайн?
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Ліки з доставкою

Сообщение zina900204 » 09 апр 2023, 20:39

Доброго дня! Замовлення ліків з доставкою може бути дуже зручним, особливо якщо ви маєте обмежений доступ до транспорту або зайнятість, яка не дозволяє відвідувати аптеку. Ви можете зробити замовлення з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету, і ліки будуть доставлені до вашого дому або робочого місця.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 09 апр 2023, 20:44

zina900204 писал(а):Доброго дня! Замовлення ліків з доставкою може бути дуже зручним, особливо якщо ви маєте обмежений доступ до транспорту або зайнятість, яка не дозволяє відвідувати аптеку. Ви можете зробити замовлення з будь-якого місця, де є доступ до Інтернету, і ліки будуть доставлені до вашого дому або робочого місця.

Це звучить дуже зручно, але я не знаю, наскільки швидко можуть бути доставлені ліки, якщо я потребую їх терміново?
Чи можу я розраховувати на знижки, коли замовляю таким чином?
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 09 апр 2023, 20:49

Щодо термінів доставки завжди є різні варіанти. Можна замовляти онлайн і забирати максимально швидко готове замовлення самовивозом. Можна замовляти доставку Новою поштою і тоді термін доставки 2-3 дні по Україні. Я купую зазвичай таким чином в АНЦ ліки і вітаміни.
В аптеці https://anc.ua/ "Аптека низьких цін" пропонують зручний онлайн сервіс та досить лояльні ціни на ліки. У них завжди можна знайти акційні товари, знижки на певні категорії товарів, а також систему накопичувальних знижок для постійних клієнтів. Вони також якісно надають консультації щодо оптимального вибору ліків і можливих аналогів, які можуть бути більш доступними за ціною.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение стоунер » 05 май 2023, 01:25

Я обычно лекараства покупаю в аптеках местных, но вот недавно узнала, что намного дешевле, когда онлайн заказываешь, так ли это? И где выгоднее всего делать покупки, кто подскажет?
стоунер
Младший свадебный ангел

Дата свадьбы: 17.05.1994

Сообщение интелигент » 05 май 2023, 01:26

При покупке лекарств в аптеке Здравица https://zdravica.ua/ru вам гарантирована высококачественная продукция по самым доступным ценам. В аптеке вы найдете огромный выбор лекарственных препаратов, включая лекарства от разных видов заболеваний. Врачи-фармацевты всегда готовы дать вам консультацию по необходимому лекарству, рассказать о его свойствах и правильном применении. В аптеке Здравица вы сможете купить лекарства по рецепту, а также безрецептурные лекарства. Вся продукция прошла необходимые проверки и сертификации на качество, что дает вам уверенность в ее безопасности и эффективности.
интелигент
Младший свадебный ангел

Дата свадьбы: 18.05.1985

Вернуться в Вопросы и ответы