Порадьте офлайн ігри на андроід

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Порадьте офлайн ігри на андроід

Сообщение zina900204 » 12 июл 2023, 17:47

Вибачте, я тільки починаю знайомитися зі світом андроїд-ігор і хотіла би дізнатися, де можна подивитися топові ігри на цю платформу. Може хтось підкаже, які є найкращі ігри для андроїду? Я хочу спробувати щось нове і цікаве. Буду вдячна за поради та рекомендації. Дякую!
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Порадьте офлайн ігри на андроід

Сообщение Kopatuch » 12 июл 2023, 17:48

Спробуй заглянути на Google Play Store. Там є великий вибір ігор для андроїду. Ти можеш переглянути рейтинги, коментарі та зворотній зв'язок користувачів. Часто вони мають спеціальні розділи з топовими іграми, де можна знайти найкращі варіанти для свого смартфона або планшета. Також можеш погуглити найкращі андроїд-ігри і знайдеш багато статей та списків з рекомендаціями. Удачі у пошуку!
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 12 июл 2023, 17:48

Дякую за пораду! Я вже заглянула на Google Play Store, але мені хотілося б дізнатися ще про інші ресурси або блоги, де можна знайти топові ігри для андроїду. Можливо, хтось знає про якісний та авторитетний ресурс, де цю інформацію можна знайти? Буду вдячна за будь-яку допомогу!
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 18 июл 2023, 18:08

zina900204 писал(а):Вибачте, я тільки починаю знайомитися зі світом андроїд-ігор і хотіла би дізнатися, де можна подивитися топові ігри на цю платформу. Може хтось підкаже, які є найкращі ігри для андроїду? Я хочу спробувати щось нове і цікаве. Буду вдячна за поради та рекомендації. Дякую!

Один з найкращих ресурсів, де ти можеш знайти топові ігри для андроїду, це блог “GameUA”. Вони присвячені іграм на різних платформах, включаючи андроїд. Там ти знайдеш багато новин, оглядів і рейтингів ігор, а також актуальні списки кращих ігр на android вони оновлюють свої матеріали регулярно, тому ти завжди будеш в курсі останніх трендів і релізів. Бажаю приємного геймінгу та відкриття нових захоплюючих ігор на своєму андроїд-пристрої!

Изображение
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы