Купити букет з 51 троянди у Львові

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Купити букет з 51 троянди у Львові

Сообщение Kopatuch » 18 авг 2023, 23:58

Привіт всім! У моєї матері у неділю День народження, їй виповниться 51 рік. Подарунок я вже приготував, залишилося лише знайти чудовий букет з 51 трояндою. Порадьте, будь ласка, квітковий магазин у Львові, де можна придбати такий букет.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Купити букет з 51 троянди у Львові

Сообщение zina900204 » 19 авг 2023, 00:00

У Львові існує чимало магазинів, які торгують квітами. Проте для мене особисто довіренним вважається лише один з них. Це пов'язано з тим, що саме в цьому магазині завжди в наявності різноманітні букети з усіх можливих сортів квітів, і доставка здійснюється дуже швидко. Там можна знайти ідеальний букет з потрібною кількістю троянд.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 19 авг 2023, 00:04

Я не мешкаю в Львові вже протягом багатьох років, однак планую приїхати до мами на її день народження. Будь ласка, якщо це можливо, поділися посиланням на квітковий магазин, де я міг би ознайомитися з асортиментом букетів та їх цінами.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 19 авг 2023, 00:16

У Львові Квітна https://kvitna.ua/collection/51-roses вважається найкращим інтернет-магазином квітів, і тут ти зможеш знайти букет саме за своїм смаком. Кожен квіткове аранжування в асортименті магазину, є унікальним, бо він є творінням дизайнера і має свою власну назву.

Звертаю увагу особисто від себе на 51 червону троянду - це букет, що складається з 51 насичено-червоних троянд. В асортименті магазину є кілька варіантів букетів із 51 трояндою, так що вибір є. Магазин працює цілодобово, а доставка є оперативною - квіти можуть бути вже за годину після замовлення за адресою, яку ви вказуєте. Букети завжди приходять в ідеальному стані, бо формуються безпосередньо перед відправленням із найсвіжіших квітів. Якщо потрібно, до букета можна додати листівку з вітаннями, що надзвичайно приємно особливо у День народження мами. Також радісно, що букети вартістю від 2500 гривень доставляються безкоштовно. Без красивого букета, твоя мама точно не залишиться.

Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Вопросы и ответы