zina900204 писал(а):Тепер я знаю, на що звернути увагу. Але я все ще вагаюсь, як правильно вибрати розмір, особливо якщо купую онлайн. Чи є якісь особливі рекомендації, як визначити ідеальний розмір? І як дізнатися, що ботинки будуть зручними для ходіння на довгі дистанції?
Коли я з дружиною обирали зимове взуття, ми завжди враховували, що взуття не має бути тісним, особливо з урахуванням теплої шкарпетки. Добре, якщо є можливість виміряти довжину стопи і порівняти з розмірною таблицею на сайті. Що стосується комфорту, звертайте увагу на висоту підошви та м'якість устілки. На основі нашого досвіду можу порекомендувати бренд Vitto Rossi, у якого є файні жіночі черевики на хутрі
https://vittorossi.ua/ua/shop/zhenskie_ ... v/botinki/ ми неодноразово купували взуття в їхньому фірмовому онлайн-магазині і завжди залишались задоволені якістю та стилем.
У них широкий асортимент зимових ботинків на меху, з різними варіантами меху (натурального та штучного) і різноманітними дизайнами. Докладні описи, фотографії та розмірні таблиці на сайті допоможуть вам зробити правильний вибір, а висока якість продукції забезпечить комфорт та довговічність.