Зелена карта за кордоном

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Зелена карта за кордоном

Сообщение Kopatuch » 21 фев 2024, 17:39

Закінчився термін дії Зеленої картки у мене на за кордоном, і я не знаю, куди звертатися в такому випадку. Можливо, хтось може поділитися досвідом або порадити, як найкраще розв'язати цю проблему?
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Зелена карта за кордоном

Сообщение zina900204 » 21 фев 2024, 22:35

Kopatuch писал(а):Закінчився термін дії Зеленої картки у мене на за кордоном, і я не знаю, куди звертатися в такому випадку. Можливо, хтось може поділитися досвідом або порадити, як найкраще розв'язати цю проблему?

Ого, та це дійсно неприємна ситуація! Що ж, як варіант, можеш заглянути на https://avtobazar.ua/zhurnal/za-kordonom-zakinchivsya-termin-diyi-zelena-kartka/ там є стаття про те, що робити, якщо закінчився термін дії Зеленої картки за кордоном. Можливо, знайдеш там корисну інформацію чи поради від інших людей, які стикалися зі схожою проблемою. Бажаю тобі швидко знайти вирішення цієї ситуації!
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Вопросы и ответы