Гель-лаки для нігтів

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Гель-лаки для нігтів

Сообщение zina900204 » 13 дек 2024, 17:55

Я хочу спробувати робити манікюр гель-лаками для нігтів вдома. У салоні це виходить дорого, та й часу завжди бракує. Але боюся, що не впораюсь: як вибрати правильні матеріали, щоб усе виглядало красиво і трималося довго? Може, хтось порадить щось?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Гель-лаки для нігтів

Сообщение Kopatuch » 13 дек 2024, 17:56

Я вже більше року роблю манікюр вдома, і це реально економить гроші. Головне – мати хорошу лампу, правильну базу, топ і якісні гель-лаки для нігтів. Обов’язково спробуй декілька брендів, бо дешеві можуть сколюватися або погано наноситися. Спочатку в мене теж не все виходило ідеально, але практика допомагає.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 13 дек 2024, 17:56

Дякую за пораду! А чи є якісь бренди гель-лаків для нігтів, які тобі найбільше сподобались? Я начиталася відгуків і трохи заплуталася: одні кажуть, що треба брати тільки дорогі, інші радять бюджетні варіанти. І ще, ти сама робиш дизайн чи просто фарбуєш в один колір?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 13 дек 2024, 17:59

Я перепробувала багато варіантів, і можу сказати, що не завжди найдорожчі гель-лаки для нігтів https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-gel-laki/ найкращі. Наприклад, у мене добре тримається манікюр від середньобюджетних брендів. Щодо дизайну, то я роблю різне: іноді прості однотонні, а іноді додаю трохи малюнків або блискіток. Почни з базового набору: лампа, база, топ і кілька відтінків лаків. Усе решта можна докупити, коли вже зрозумієш, що тобі більше подобається. І не забувай про підготовку нігтів: пилочка, знежирення, праймер – це обов’язковий етап, без якого жоден гель-лак не триматиметься довго.

Изображение
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы