Ландшафтний дизайн

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Ландшафтний дизайн

Сообщение Aleveron » 09 янв 2019, 20:36

Є таунхаус, з вітальні є вихід на невелику ділянку 7 * 20 метрів, з ухилом. Хотілося б ландшафтний дизайн в Києві замовити, так би мовити створити затишну зону відпочинку. Відразу біля виходу відкрита тераса для чаювання -) в самому кінці ділянки плануємо, що то типу альтанки або веранди, де можна посмажити м'ясо і посидіти з гостями. Посередині хотілося б рівну площадку газон, дітям побігати босоніж, при бажанні поставити тенісний столик і пограти. Ось те що спало на думку, https://gardenspace.com.ua/, чекаю критики.
Aleveron
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 07.05.1980

Re: Ландшафтний дизайн

Сообщение JanJak » Сегодня, 05:51

Нещодавно я зіткнувся з необхідністю облаштування своєї присадибної ділянки і вирішив створити зручний та естетично привабливий ландшафт. Перш за все, я почав шукати професіоналів, які можуть допомогти з розробкою концепції та виконанням дизайну. Довго обирав компанію, і врешті-решт звернувся до спеціалістів, які запропонували мені послуги дизайну присадибної ділянки https://asteristrade.com.ua/b2c/dyzajn-prysadybnoi-terytorii/. Вони допомогли не тільки з вибором рослин, а й з проектуванням зручних зон для відпочинку, садових доріжок і навіть освітлення. Процес планування був дуже цікавим: кожен етап був ретельно обговорений, включаючи вибір рослин, меблів та матеріалів. Результат вразив мене — я отримав ідеальну поєднання естетики та функціональності. Тепер моя присадибна ділянка — це не лише місце для відпочинку, але й місце, де кожен куточок продуманий до дрібниць.
JanJak
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 06.08.1977

Вернуться в Вопросы и ответы