Авто

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Авто

Сообщение xkristinaxbond » 14 мар 2023, 18:58

Усім привіт. Я вирішила написати вам та проконсультуватися з приводу одного питання. Де саме можна купити машину на аукціоні у США? Буду вдячна за коментарі, тому вирішила написати вам та запитати про це?
xkristinaxbond
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.01.1988

Re: Авто

Сообщение TanyaLi » 14 мар 2023, 20:29

Доброго дня. Мені самій прийшлося продивитися дуже уважно інформацію теоретичного плану, потім вже обрати одну контору для подальшої співпраці. Раджу вам не поспішаючи дуже уважно здесь аукціон авто США почитати, скільки буде коштувати розмитнення і доставка машини у місто вашого проживання на територію Україні. Гарна ідея, спочатку якомога більше оголошень продивитися перш ніж обрати ту саму машину мрії та купити її онлайн. Не соромтеся задавати питання, так вам вдасться пришвидшити оформлення свого замовлення у дистанційному форматі.
TanyaLi
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.04.2010

Вернуться в Вопросы и ответы