Вибір іграшки контурні вкладинки для дитини

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Вибір іграшки контурні вкладинки для дитини

Сообщение Kopatuch » 27 июн 2024, 03:39

Підкажіть, будь ласка, які контурні вкладинки найкраще вибрати для дитини 3 років? Хочу знайти щось цікаве, що допоможе розвивати дрібну моторику і логічне мислення. Може, хтось вже користувався такими іграшками і може порадити конкретну модель або виробника?
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Вибір іграшки контурні вкладинки для дитини

Сообщение zina900204 » 27 июн 2024, 03:39

У мене троє дітей, і всі вони обожнювали контурні вкладинки. Раджу звернути увагу на дерев'яні варіанти – вони міцніші та безпечніші. Нам дуже подобаються вкладинки з тваринами або фруктами, бо це не тільки розвага, але й можливість вивчати нові слова та поняття. Важливо, щоб вони були яскравими і зручними для маленьких ручок.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 27 июн 2024, 03:39

А чи не могли б ви порадити конкретну марку чи виробника? Я хотів би купити щось якісне, щоб вкладинки слугували довго. Ще мене цікавить, чи важко знайти такі іграшки в Україні? Можливо, ви знаєте інтернет-магазини, де можна замовити гарні контурні вкладинки з доставкою?
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 27 июн 2024, 03:40

Kopatuch писал(а):А чи не могли б ви порадити конкретну марку чи виробника? Я хотів би купити щось якісне, щоб вкладинки слугували довго. Ще мене цікавить, чи важко знайти такі іграшки в Україні? Можливо, ви знаєте інтернет-магазини, де можна замовити гарні контурні вкладинки з доставкою?

Зрозуміло, що ти шукаєш найкраще для своєї дитини. Хочу порекомендувати тобі зайти в інтернет магазин Ubee. Там є чудовий каталог контурних вкладинок https://ubee.com.ua/kontyrnii-vkladki/ вибір величезний, а опис кожної іграшки детальний.

Також у них є офіційна гарантія, що дуже зручно – можна бути спокійним за якість товару. Доставка по Україні швидка, що особливо актуально, коли не хочеш довго чекати на замовлення.

Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Вопросы и ответы