Стільниці на замовлення

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Стільниці на замовлення

Сообщение Lissavveta » 03 авг 2024, 22:33

Я хочу почати бізнес з виробництва стільниць на замовлення і зацікавлений використовувати епоксидну смолу для цього. Я новачок у цій справі, тому хотів би отримати поради від досвідчених майстрів. Які основні кроки у виготовленні стільниць із смоли? Чого варто уникати, і як забезпечити високу якість кінцевого продукту? Які є нюанси у виборі матеріалів?
Lissavveta
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Re: Стільниці на замовлення

Сообщение Dubrovka » 03 авг 2024, 23:04

З твоїм завданням чудово справляється смола для заливки Epoksar https://mygarden.com.ua/ua/shop/smoly/s ... -stilnits/ , яку можна знайти в інтернет магазині MyGarden. Ця смола ідеально підходить для товстих заливок і створює чудові, бездоганні поверхні. Щоб уникнути тріщин і проблем з твердінням, дуже важливо правильно дотримуватись пропорцій при змішуванні смоли та затверджувача. Пам'ятай, що краще використовувати глибокі контейнери для заливки і добре перемішувати смолу, щоб уникнути бульбашок повітря. Крім того, не забувай про температурний режим: оптимально працювати при температурі 20-25°C.
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 21.12.1982

Вернуться в Вопросы и ответы