Кому продати волосся

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Кому продати волосся

Сообщение zina900204 » 01 июн 2024, 21:33

У мене складний період в житті, і я вирішила, що хочу змінити свій зовнішній вигляд. Довге волосся стало мені заважати, тому хочу його обрізати і продати. Чи знає хтось, де можна це зробити, щоб отримати нову зачіску та ще й трохи грошей?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Кому продати волосся

Сообщение Kopatuch » 02 июн 2024, 14:49

Я давно мріяв про зміну образу і вирішив продати волосся https://hairua.com/ після деякого дослідження я виявив компанію HAIRUA, яка пропонує вигідні умови для продажу волосся. Зв'язавшись з ними, я дізнався, що вони купують незабарвлене волосся без сивини, довжиною від 40 см. Ще одним важливим фактором була ціна - вони пропонують від 5000 грн за волосся, що мені дуже підійшло. Отримавши консультацію по телефону, я відправив їм свої заміри та отримав пропозицію, яка мене задовольнила. Продаж волосся виявився легким та приємним процесом завдяки професіоналізму співробітників HAIRUA. Рекомендую цю компанію усім, хто мріє про зміну образу та хоче отримати за це гарну винагороду.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы