Як вибрати інтернет-планшет для роботи та розваг

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Як вибрати інтернет-планшет для роботи та розваг

Сообщение zina900204 » 29 сен 2024, 06:14

Хочу купити інтернет-планшет для роботи та розваг. Він має бути з гарним екраном, щоб було приємно дивитися фільми, і водночас досить потужним для обробки документів і презентацій. Але щоб не сильно великим, бо часто беру з собою в дорогу. Що можете порадити? На що взагалі треба звертати увагу, щоб не прогадати з вибором?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Як вибрати інтернет-планшет для роботи та розваг

Сообщение Kopatuch » 29 сен 2024, 06:14

Я б сказав, що тобі варто дивитися на процесор та кількість оперативної пам’яті в першу чергу. Якщо будеш працювати з кількома додатками одночасно, це важливо. Екран бажано брати з роздільною здатністю не менше Full HD, інакше фільми не так кайфово дивитимуться. Ще зверни увагу на вагу і товщину планшета, раз часто подорожуєш.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 29 сен 2024, 06:15

А як щодо акумулятора? Мені важливо, щоб планшет довго тримав заряд, бо не завжди є можливість швидко підзарядити, особливо коли я у відрядженні. І ще цікаво, чи варто розглядати варіанти зі стилусом? Чи це більше для творчих задач, а для роботи він не особливо потрібен?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 29 сен 2024, 06:16

zina900204 писал(а):А як щодо акумулятора? Мені важливо, щоб планшет довго тримав заряд, бо не завжди є можливість швидко підзарядити, особливо коли я у відрядженні. І ще цікаво, чи варто розглядати варіанти зі стилусом? Чи це більше для творчих задач, а для роботи він не особливо потрібен?

З акумулятором все залежить від моделі, але я б радив звернути увагу на планшети Xiaomi https://mi.ua/ua/products/internet-planshety/ до речі, поглянь на їхній каталог в інтернет магазині Mi Store. Там реально великий вибір, і моделі досить непогані. У них хороший акумулятор, підтримують швидку зарядку, що тобі якраз стане в пригоді в подорожах.

Є варіанти зі стилусом, але він більше для творчих людей або тих, хто працює з графікою. Якщо просто працювати з документами та переглядати фільми, можна обійтися без нього. А головне – доставка по Україні, тож проблем з отриманням не буде.

Изображение
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы