Якісний ніж

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Якісний ніж

Сообщение zina900204 » 12 окт 2024, 16:46

Готуючи сніданок, я зрозуміла, що мій ніж вже давно пора замінити. Де можна знайти хороший кухонний ніж, щоб приготування стало легшим? Чи варто звернути увагу на відгуки?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Якісний ніж

Сообщение Kopatuch » 13 окт 2024, 15:45

Коли я вперше почала готувати, навіть не задумувалася про важливість якісного кухонного інструменту. Згодом зрозуміла, що від ножів залежить не лише швидкість, але й якість страви. Вибір кухонного ножа став для мене справжнім викликом. Я витратила кілька годин на дослідження, читала відгуки та порівнювала різні моделі. Врешті-решт, зупинилася на японському ножі Анагіба https://yaxell.com.ua/nozhi/attribute-ua-vyd-ru-vyd-yanahiba/ який підходив за всіма критеріями. Його зручність для мене не можна переоцінити: я можу без зусиль нарізати овочі, м’ясо і навіть фрукти. Тепер кожен процес готування приносить мені задоволення.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение Андриана » 13 ноя 2024, 01:24

Дівчата, а мені потрібен туристичний розкладний ніж. Такий де реально замовити?
Андриана
Свадебная пчелка

Сообщение NitaVesna » 13 ноя 2024, 12:48

Андриана писал(а):Дівчата, а мені потрібен туристичний розкладний ніж. Такий де реально замовити?

Такі речі краще в інтернеті підбирати на профільних ресурсах по прикладу магазину Xcore https://xcore.com.ua/ . Обираючи розкладний ніж звертайте увагу на його характеристики, з яких матеріалів він зроблений та хто є його безпосереднім виробником. Покажу вам приклад ножа, який точно може вам підійти
Изображение
NitaVesna
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 17.03.2018

Вернуться в Вопросы и ответы