Відбілюючі системи

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Відбілюючі системи

Сообщение Dubrovka » 17 окт 2024, 14:31

Потрібна порада щодо відбілюючих систем для стоматологічної клініки. Хочемо запропонувати нашим пацієнтам щось ефективне, але при цьому безпечно. Чи є у когось досвід з різними брендами, які дійсно працюють? Які системи найбільше рекомендуєте?
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 21.12.1982

Re: Відбілюючі системи

Сообщение Lissavveta » 17 окт 2024, 19:06

Привіт! Я можу поділитися своїм досвідом. Ми в клініці використовували кілька різних відбілюючих систем, але найбільше задоволені результатами від тих, які ми замовили через компанію NewDental https://newdental.in.ua/ . Там можна замовити стоматологічне обладнання та матеріали, які справді відповідають усім стандартам якості. Ми обрали систему, що забезпечує швидкий і ефективний результат без шкоди для зубів. Пацієнти задоволені, а це найголовніше! Також мені сподобалося, що вся продукція сертифікована, тому можна бути впевненим у її безпеці. Загалом, рекомендую звернутися до NewDental — там точно знайдеш те, що потрібно для відбілювання!
Lissavveta
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Вернуться в Вопросы и ответы