Трендові тканини для весільного вбрання

Если у вас осталось что-то со свадьбы, вы хотите подарить, продать, дать в прокат, то пишите ваши объявления в теме.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Трендові тканини для весільного вбрання

Сообщение Lissavveta » 07 сен 2023, 23:27

Я майстерка та шию весільні сукні на замовлення. Хочу вдихнути своїм творінням трошки трендовості. Можливо, ви можете порадити, які зараз популярні тканини для весільного вбрання? І, головне, де можна їх купити в Чернівцях? Діліться досвідом, буду вдячна!
Lissavveta
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Re: Трендові тканини для весільного вбрання

Сообщение Dubrovka » 07 сен 2023, 23:53

Для весільного вбрання зараз в тренді різноманітні тканини, які надають сукням особливий шарм. Вам варто звернути увагу на мережу інтернет-магазину Wedding Style. Там ви знайдете величезний вибір якісних та трендових тканин для створення найкращих весільних суконь. Крім того, якщо вам потрібні тканини оптом Чернівці , то це саме місце, де ви можете здійснити свої закупки. Інтернет-магазин Wedding Style пропонує доступні ціни та широкий вибір матеріалів, що дозволить вам втілити всі ваші творчі ідеї в життя. Так що не зволікайте та переходьте за посиланням на сайт для подальшого ознайомлення з асортиментом.
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Дата свадьбы: 21.12.1982

Сообщение zina900204 » 13 сен 2023, 00:37

А в Києві хто знає нормальні магазини з тканинами?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение интелигент » 13 сен 2023, 00:39

Привіт!
Можу порадити цілу мережу магазинів з тканинами від виробника Текстиль Контакт, в них ось на Почайній https://tk-company.com.ua/uk/tk-market-pochaina/ є класний магазин з тканинами, куди я частенько заходжу. Я працюю неподалік, тому жінка постійно просить мене купити тканину їй д ля рукоділля. Тому я знаю цей магазин, і цю фірму, хоча сам далекий від шиття. :ps_ih:
интелигент
Младший свадебный ангел

Дата свадьбы: 18.05.1985

Вернуться в Минимаркет