Дитячі товари

Вы прошли через свадебный переполох и теперь вы счастливая жена. Давайте делиться секретами семейной жизни, проблемами и способами их решения. Может кто-то уже ждет малыша? Открывайте свои дневники беременности. Также обсуждаем, как декорировать дни рождения и другие праздники.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Mia, Lib

Дитячі товари

Сообщение Венера » 23 апр 2021, 14:40

Дівчатка, підкажіть будь ласка інтернет магазин з дитячими товарами. А то скоро народиться племінник, хочу мати в запасі кілька адрес, щоб можна було вибрати подарунки на хрестини і на інші свята. А то асортимент і якість товару в магазинах мого міста не радує. А мої малі уже виросли, не пригадую де саме купувала їм іграшки і одяг.
Венера
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 11.08.2018

Re: Дитячі товари

Сообщение Milanochka » 23 апр 2021, 14:45

Так згідна з вами, що в магазинах оффлайн важко зараз підібрати якісні дитячі товари, сама з цим зустрілась недавно. Тому тепер тільки в інтернеті вибираю іграшки, одяг та інші товари. Користуюсь послугами декількох магазинів, можу і з вами поділитися адресами. Ось наприклад одна із них https://ipopokids.ua/ Зручно що на цьому сайті зібрано багато дітячих товарів, можна купити все необхідне в одному місці.
Milanochka
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 17.11.2008

Сообщение DevyshkaMechtu » 23 апр 2021, 14:49

Я теж уже давно перейшла на покупки в інтернеті. Так набагато простіше і швидше можна купити не тільки одяг і іграшки для дітей, а і багато інших товарів. Уже забула коли шопилась в звичайних магазинах.
DevyshkaMechtu
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 03.03.2020

Сообщение Снежка » 23 апр 2021, 14:52

А я віддаю перевагу покупкам з іноземних сайтів. І діткам тільки там вибираю все необхідне. В період знижок можна купити багато всього по дуже вигідних цінах.
Снежка
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 09.10.2009

Вернуться в Жизнь после свадьбы еще интересней!