Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!
Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми
Kopatuch » 31 июл 2024, 13:06
Привіт! Планую зробити пропозицію коханій і хочу вибрати ідеальну каблучку. Порадьте, на що звертати увагу при виборі каблучки для пропозиції? Які характеристики важливі, щоб каблучка була стильною і якісною? Також буду вдячний за рекомендації магазинів або ювелірних салонів, де можна придбати таку каблучку в Україні.
-
Kopatuch
- Старший свадебный ангел
-
- Дата свадьбы: 18.12.1998
zina900204 » 31 июл 2024, 13:37
Коли мій коханий вирішив зробити мені пропозицію, він обрав каблучку з інтернет-магазину "Золотий Вік". Це був найпрекрасніший момент у моєму житті, і каблучка для пропозиції
https://zolotiyvik.ua/ua/kolca/l/tip_iz ... olvochnye/ зіграла в ньому важливу роль. У магазині представлений величезний вибір прикрас на будь-який смак: від класичних діамантових каблучок до сучасних моделей з кольоровими каменями. Я була вражена якістю та красою каблучки, яку отримала. Ціни в магазині дуже привабливі, і завжди можна знайти знижки та акції, що робить покупку ще приємнішою. Я дуже задоволена своєю каблучкою і рекомендую "Золотий Вік" всім, хто шукає ідеальну прикрасу для такого важливого моменту!
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
-
zina900204
- Помощник свадебной феи
-
- Дата свадьбы: 06.08.2011
-
Kopatuch » 31 июл 2024, 13:39
Я розглядав магазин Золотий Вік як варіант, але після того, як зайшов на сайт, то вже впевнений, що треба купувати тут, асортимент вражає! Дійсно є з чого обрати.
-
Kopatuch
- Старший свадебный ангел
-
- Дата свадьбы: 18.12.1998
Вернуться в Дневник невесты
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 26