Як накручувати перегляди для відео в ТікТок?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Як накручувати перегляди для відео в ТікТок?

Сообщение zina900204 » 23 дек 2024, 13:09

Вітаю всіх! Чи пробував хтось накручувати перегляди для відео в ТікТок? Наскільки це ефективно і чи впливає це на показники сторінки в цілому? Хотілося б почути реальні історії.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Як накручувати перегляди для відео в ТікТок?

Сообщение Kopatuch » 23 дек 2024, 13:09

Я замовляв перегляди кілька разів. У короткостроковій перспективі це допомогло підняти відео, але після закінчення накрутки охоплення різко впало. Це швидше іміджевий крок, ніж щось, що реально змінить показники сторінки.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 23 дек 2024, 13:10

Замовив перегляди як експеримент. Відео дійсно почало частіше з'являтися в рекомендаціях, але після закінчення кампанії кількість переглядів повернулася на попередній рівень. Думаю, це добре тільки як доповнення до основної роботи з контентом.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 23 дек 2024, 13:11

zina900204 писал(а):Замовив перегляди як експеримент. Відео дійсно почало частіше з'являтися в рекомендаціях, але після закінчення кампанії кількість переглядів повернулася на попередній рівень. Думаю, це добре тільки як доповнення до основної роботи з контентом.

У TikTok важливо, щоб твої ролики з самого початку отримували багато переглядів. Якщо цього немає, контент просто зникає серед тисяч інших. Я зрозумів це, коли мої відео майже ніхто не дивився.
Порадили SMMBoost, і я вирішив спробувати. Їх накрутка переглядів тікток спрацювала. Відео почали з'являтись у рекомендаціях, і органічна аудиторія стала підписуватись. Зараз у мене стабільно високі перегляди, і я впевнений, що це заслуга правильного старту з допомогою цієї компанії.
Изображение
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Дневник невесты