архітектором програмного забезпечення

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

архітектором програмного забезпечення

Сообщение zina900204 » Сегодня, 17:14

Вітаю! Я працюю архітектором програмного забезпечення вже кілька років, але зараз шукаю нові можливості для розвитку. Мені цікаво, де ще можна знайти вакансії для software-architect? Я зазвичай шукаю на великих платформах, але здається, що там конкуренція висока. Можливо, є спеціалізовані ресурси або рекомендації по кращих компаніях, де часто шукають таких спеціалістів?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: архітектором програмного забезпечення

Сообщение Kopatuch » Сегодня, 18:21

Привіт! Якщо ти працюєш архітектором програмного забезпечення і хочеш знайти нові можливості, раджу звернути увагу на компанії, як Шаркскод https://sharkscode.com/careers/software-architect/ вони займаються розробкою інноваційних платформ і сервісів, тому часто шукають таких спеціалістів. Якщо шукаєш місце, де можна розвиватися і працювати над великими проектами, це компанія, яка дасть тобі всі можливості для цього. Перевіряй вакансії на спеціалізованих ресурсах для розробників та архітекторів програмного забезпечення, а також на сайті компаній, які активно працюють в IT-сфері, як Шаркскод.
Kopatuch
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Дневник невесты