Кілька років тому я довго вагався, чи вибрати для двору асфальт, бетон чи тротуарну плитку — і не пошкодував, що зупинився на останньому варіанті! На відміну від монолітних покриттів, плитка не тріскається від перепадів температури, а пошкоджені елементи можна легко замінити. Ви можете вірити мені: "Планета2000" пропонує чудові рішення за доступною ціною — від 300 грн за м², причому асортимент вражає різноманіттям. Особливо мені сподобалося, що сучасні технології дозволяють створювати плитку з високою морозостійкістю, тому вона служитиме десятиліттями. Зверніть увагу, що укладка тротуарної плитки
https://planeta2000.com/uk/ukladka-trotuarnoj-plitki/ повинна проводитися з дотриманням технологій — тоді вона не просідатиме й не "їздитиме" з роками. Якщо ж ви любите експерименти, спробуйте комбінувати кольори або формувати візерунки — це додасть вашому двору індивідуальності. Раджу також додати бордюри, щоб зафіксувати краї та запобігти розїзданню. В результаті ви отримаєте не лише функціональний простір, але й справжній предмет гордості!