Największe obawy: zarząd 49ers rozwiązał

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Największe obawy: zarząd 49ers rozwiązał

Сообщение jwanklin » 19 июл 2018, 13:31

Największe obawy: zarząd 49ers rozwiązał problem QB. Niners znokautowali go z parku, szczerze mówiąc. Teraz chodzi mi o obronę, szczególnie, jeśli mają wystarczająco dużo potencjalnych klientów, którzy mogą rzucić się trampki fila na przechodnia lub rozwinąć się w produktywnych morderców. 49ers byli w teście na pierwsze podanie w siatce na 26 miejsce w 2017 roku i nie mogli zejść z pola trzeciego. Gracze, tacy jak Salomon Thomas i Cassius Marsh, muszą rozgrywać mecze, a Richard Sherman musi wrócić lepiej niż kiedykolwiek wcześniej. Mam zaufanie do Shermana. Nie jestem tak pewny co do reszty. - Riddick

Zgadzam się z wieloma z tego, co mówi Riddick. Ten pośpiech będzie wielkim znakiem zapytania dla obrony. Są jeszcze inne pytania, ale jeśli pośpiech z posunięciem zrobi krok naprzód, ta obrona może spowodować pewne obrażenia.

To, co może się zmienić na lepsze: Pozycjonowaliśmy 49 graczy mniej więcej w dolnej trzeciej rundzie NFL do kreślenia i front office, ale to może być trudne, gdy oceniamy zespół, który wylądował Garoppolo na drugie spotkanie. 49ers mogą wystartować, jeśli wciąż nieudany Lynch okaże się doskonałym GM. - Sando

Ranking 49ers nr 9 za pozycję rozgrywającego, nr 14 za listę minus rozgrywający, nr 10 za coaching, nr 25 za projekt i nr 22 za front. Nie są one w pełni sprzedawane przez Johna Lyncha jako dyrektor generalnybuty fila damskie i nie jest to całkowicie nierozsądna ocena. Transakcje Jericka McKinnona i Westona Richburga wiązały się z dużymi pieniędzmi z góry, ale myślę, że ten ranking nie zapewnia Paraag Marathe odpowiedniego szacunku dla umiejętności kontraktowych.

49ers mogliby trafić z kiepskim występem jednego lub obu graczy, tak jak w Garoppolo, ale Marathe opracował protokół kontraktu, który daje 49erom mnóstwo outów, jeśli coś nie wychodzi. 49ers mają dużo miejsca w cap, ale nawet poza nimi, mają elastyczność kontraktową nawet z największych kontraktów. Decyzje o podpisaniu 49ers podniosły
nike air jordan 1 nieco brwi, ale trudno nie lubić większości umów. To powinno być warte trochę więcej w tego rodzaju rankingu.
jwanklin

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 19.02.1980

Вернуться в Дневник невесты