Подушка для сидения

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Подушка для сидения

Сообщение Sofiyka » 10 дек 2022, 23:57

Подскажите где можно купить ортопедическую подушку на стул?
Sofiyka
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.

Re: Подушка для сидения

Сообщение Krissti » 12 дек 2022, 14:28

Посмотрите здесь продаётся ортопедическая подушка для сидения с эффектом памяти https://medtehnikalife.com.ua/podushka-dlya-sideniya-j2511 Эта подушка благодаря анатомической форме предупреждает боли в позвоночнике и обеспечивает комфорт в течение всего времени использования. Если у Вас сидячая работа, то такая подушка очень хорошо поможет снять нагрузку на позвоночник.
Krissti
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 18.03.1982

Сообщение стоунер » 04 сен 2023, 20:26

Я вже декілька днів шукаю найкращий варіант де замовити туалет для хворого, але не можу визначитись. Є так багато інтернет-магазинів, які пропонують різні продукти, але я хочу бути впевнений, що отримаю якісний товар і за адекватну ціну. Можливо, хтось може порадити мені надійне місце для замовлення медтехніки?
стоунер
Младший свадебный ангел

Дата свадьбы: 17.05.1994

Сообщение интелигент » 04 сен 2023, 20:29

Я стикався з багатьма інтернет-магазинами, але саме цей портал вразив мене своїми перевагами. Якщо вам потрібно стул туалет купити https://med-line.com.ua/ua/rehabilitation_means/toilet-chairs/ , особливо якщо ви або ваші близькі перебувають у відновленні після травми або операції, то вам краще навіть не шукати далі, але звернутися саме до Мed-line.com.ua. На сайті представлений широкий асортимент стільців для туалету, які відрізняються не лише ергономічним дизайном, але й високою якістю виробництва. Кожен товар оснащений детальним описом, характеристиками, фотографіями та відгуками покупців, що допоможе вам зробити правильний вибір.
интелигент
Младший свадебный ангел

Дата свадьбы: 18.05.1985

Вернуться в Вопросы и ответы