Підвищити імунітет, які є вітаміни?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Підвищити імунітет, які є вітаміни?

Сообщение Lissavveta » 18 сен 2023, 01:37

Друзі, недавно я почув про важливість підвищення імунітету, особливо в цей час. Хто може порадити, які вітаміни найкраще взяти для підвищення імунітету? Можливо, є якісь досвідчені поради на цю тему?
Lissavveta
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Re: Підвищити імунітет, які є вітаміни?

Сообщение Dubrovka » 18 сен 2023, 01:56

Ви правильно звертаєте увагу на імунітет, особливо зараз це важливо. Щодо вітамінів, то рекомендую звернутися до експертів у інтернет аптеці eTabletka https://etabletka.ua/ . Там ви знайдете широкий вибір вітамінів та дієтичних добавок для підвищення імунітету. Один з ефективних препаратів - 'Магне-В6 Антистрес таблетки'. Вони містять важливі мінерали та вітаміни, які підтримують не лише імунну систему, але й загальний стан організму. Не забудьте проконсультуватися з лікарем перед початком будь-якого курсу прийому вітамінів.
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Дата свадьбы: 21.12.1982

Сообщение стоунер » 10 окт 2023, 22:11

А какие препараты помогут улучшить мужскую силу? Есть такие вообще?
стоунер
Младший свадебный ангел

Дата свадьбы: 17.05.1994

Сообщение Kopatuch » 10 окт 2023, 22:15

Да, есть разные препараты для восстановления мужского здоровья, если я правильно вам понимаю, вы ищете что-то для потенции. Однако, тут одними витаминами не обойтись, поэтому советую вам попробовать дженерики, типа Vidalista 5 mg Я такие принимаю и у меня все отлично в интимном плане) Никаких проколов, как раньше.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы