Послуги перукаря в столиці

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Послуги перукаря в столиці

Сообщение Lissavveta » 06 дек 2023, 02:56

Шукаю досвідченого перукаря, який вміє творити справжнє волоссяне мистецтво. Можливо, у вас є рекомендації щодо кращих перукарень в столиці? Хочу, щоб мій образ був на вищому рівні. Діліться своїми враженнями та порадами щодо обрання правильного перукаря!
Lissavveta
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Re: Послуги перукаря в столиці

Сообщение Dubrovka » 06 дек 2023, 03:06

Якщо ви шукаєте кращі барбершопи у Києві https://ratelist.top/l/kyiv/rating-46 , раджу звернутися до рейтингу на Ratelist. Тут ви знайдете реальні відгуки та оцінки клієнтів про різні перукарні столиці. Зараз на сайті вже є зазначені кращі барбершопи у Києві в цьому рейтингу. Я сама використовую Ratelist для вибору послуг, і це справжній орієнтир. Тут можна дізнатися не лише про кращі перукарні, а й про послуги, ціни та враження інших клієнтів. Вибирайте те, що вам підходить, основуючись на реальних відгуках!
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 21.12.1982

Вернуться в Вопросы и ответы