Бенто торт медовик

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Бенто торт медовик

Сообщение zina900204 » 26 дек 2023, 00:14

Я чув про бенто торт-медовик, але не можу знайти багато інформації про нього. Це справді традиційного версія медовика? Чи використовуються специфічні інгредієнти або техніки приготування? Я бачив фото в інтернеті, і вони виглядають неймовірно апетитно. Чи може хтось розповісти, де його можна спробувати або як його приготувати вдома?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
Аватара пользователя
zina900204
Помощник свадебной феи
 
Сообщения: 2526
Зарегистрирован: 27 апр 2011, 11:58
Благодарил (а): 24 раз.
Поблагодарили: 47 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Бенто торт медовик

Сообщение Kopatuch » 26 дек 2023, 00:15

Його особливість полягає в тому, що він подається у формі бенто-боксу, але з класичними шарами медовика. Що стосується приготування, то важливо знайти правильний баланс між медом та іншими інгредієнтами. Саме це надає йому особливого смаку.
Аватара пользователя
Kopatuch
Старший свадебный ангел
 
Сообщения: 1870
Зарегистрирован: 14 ноя 2018, 23:05
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Бенто торт медовик

Сообщение zina900204 » 26 дек 2023, 00:15

Цікаво, як саме вдається досягти такого балансу в смаках. Чи не могли б ви розповісти більше про процес приготування? Мені хотілося б спробувати зробити його самостійно. Можливо, є якісь секретні поради або рекомендації, які допоможуть мені в цьому?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
Аватара пользователя
zina900204
Помощник свадебной феи
 
Сообщения: 2526
Зарегистрирован: 27 апр 2011, 11:58
Благодарил (а): 24 раз.
Поблагодарили: 47 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Бенто торт медовик

Сообщение Kopatuch » 26 дек 2023, 00:17

zina900204 писал(а):Цікаво, як саме вдається досягти такого балансу в смаках. Чи не могли б ви розповісти більше про процес приготування? Мені хотілося б спробувати зробити його самостійно. Можливо, є якісь секретні поради або рекомендації, які допоможуть мені в цьому?

Приготування бенто торта-медовика дійсно може бути складним, але результат того вартий. Основний секрет - це якісний мед та дотримання пропорцій. Ви можете почати з традиційного рецепту медовика, а потім експериментувати з розмірами шарів і наповненнями. Якщо ж ви шукаєте місце, де можна купити готовий варіант, бенто торт https://bakerstreet.ua/catalog/bento-torty рекомендую звернутися до Baker Street Bakery.
У них широкий вибір тортів, включаючи бенто торт-медовик, і вони дійсно знають толк у цьому. Завітайте до них, і ви не пошкодуєте. Там ви зможете не тільки насолодитися смаком, але й отримати натхнення для власних кулінарних експериментів.
Изображение
Аватара пользователя
Kopatuch
Старший свадебный ангел
 
Сообщения: 1870
Зарегистрирован: 14 ноя 2018, 23:05
Благодарил (а): 0 раз.
Поблагодарили: 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998


Вернуться в Вопросы и ответы

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 53

cron