Навушники Apple

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Навушники Apple

Сообщение Kopatuch » 16 мар 2024, 13:37

Вже відбулось наше весілля і ми з чоловіком плануємо відпустку і покупаємо для цього моменту все необхідне.
Вирішила я придбати навушники Apple, але не знаю як краще купувати безпровідні чи звичайні. Хто може підказати поради на рахунок вибору сучасних навушників?
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Re: Навушники Apple

Сообщение zina900204 » 16 мар 2024, 13:53

Безпровідні навушники краще, але ж ви не написали скільки у вас грошей. Такі коштують дорожче ніж провідні навушники.
І ще таке питання - ви дивились вже на моделі? Я просто нещодавно купувала навушники від Appleі можу вам сказати які мені сподобались і де я їх замовляла.
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 16 мар 2024, 14:04

Мені потрібні класні навушники і звісно я дивилась на моделі і не раз, але ж не знаю що саме краще купувати. І ось ще питання - можна замовляти навушники онлайн і де краще це робити?
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 16 мар 2024, 14:14

Тоді можу порадити навушники Apple AirPods with Charging Case 2nd gen саме таки придбала онлайн в магазині Алло https://allo.ua/ua/naushniki/proizvoditel-apple/ і після пару тижнів користування бачу, що вони гарні та якісні. Вони легкі, зручні, добре сидять у вухах і не викликають дискомфорту навіть при тривалому використанні. Звук також вражає - чистий, збалансований, з чудовими низькими та виразними високими частотами.
Функція автоматичного підключення до пристроїв Apple робить їх використання ще зручнішим. Враховуючи їх якість, можу рекомендувати їх як надійний і стильний вибір. Якщо ви не знаєте, що купувати раджу придивитись до цих навушників. В магазині Алло і ціна на них дуже приємна.
Изображение
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Вернуться в Вопросы и ответы