Де знайти хорошого стоматолога?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Де знайти хорошого стоматолога?

Сообщение Blooddragon » 28 май 2024, 16:55

Я чула, що дорослій людині набагато складніше за допомогою брекетів кривизну прикусу виправити. Замість цього можна встановити елайнери або вініри. А де у Львові це зробити можна?
Blooddragon
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17- 0- 0

Re: Де знайти хорошого стоматолога?

Сообщение Kulaath » 28 май 2024, 16:59

Так, таку процедуру можна провести у Львові в деяких стоматологічних клініках. Ось тут, наприклад можуть все зробити швидко і якісно https://dentalknysh.com.ua/ru/viniri/. Однак ціна на таку процедуру досить висока. Далеко не кожен зможе її собі дозволити. Хоча я не думаю що установка брекетів набагато дешевше буде коштувати.
Kulaath
Свадебная пчелка

Сообщение Malobandis » 28 май 2024, 17:02

А що таке вініри і як їх ставлять? У мене просто теж зуби криві і я думаю як це виправити можна і скільки це буде коштувати.
Malobandis

Сообщение Kulaath » 28 май 2024, 17:05

Malobandis писал(а):А що таке вініри і як їх ставлять? У мене просто теж зуби криві і я думаю як це виправити можна і скільки це буде коштувати.

Якщо коротко, то це по суті накладка спеціальна для зубів або вставна щелепа, яка кріпиться на підготовлені кореневі зуби.
Kulaath
Свадебная пчелка

Вернуться в Вопросы и ответы