Виготовлення сільгоспзапчастин на замовлення

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Виготовлення сільгоспзапчастин на замовлення

Сообщение Lissavveta » 04 июн 2024, 12:42

Привіт усім! Хто може підказати, де можна замовити виготовлення сільгоспзапчастин на замовлення? У мене специфічна техніка, і знайти відповідні деталі в магазині не завжди виходить. Буду вдячний за будь-яку інформацію або поради щодо надійних постачальників.
Lissavveta
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Re: Виготовлення сільгоспзапчастин на замовлення

Сообщение Dubrovka » 04 июн 2024, 13:53

Добре тебе розумію, сам стикався з подібною ситуацією. Якщо тобі потрібно купити ножі для жаток https://harvest-agro.com.ua/ua/all-prod ... ya-zhatok/ або інші запчастини на замовлення, я рекомендую звернутися до компанії Харвест Агро Груп. Вони спеціалізуються на виготовленні запчастин для сільгосптехніки за індивідуальними вимогами клієнтів. Минулого року я замовляв у них спеціальні ножі для своєї жатки, і вони виготовили їх точно за моїми кресленнями. Якість була відмінна, і вони добре впоралися з усіма навантаженнями. До того ж, їхні ціни досить доступні, що робить їх відмінним вибором для фермерів, які цінують якість і надійність.
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 21.12.1982

Вернуться в Вопросы и ответы