Діаманти у вухах

Если у вас осталось что-то со свадьбы, вы хотите подарить, продать, дать в прокат, то пишите ваши объявления в теме.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Діаманти у вухах

Сообщение Dubrovka » 18 июл 2024, 04:30

Порадьте, будь ласка, де можна купити гарні сережки з діамантами. Хочу зробити особливий подарунок для своєї мами на день народження. Можливо, хтось знає, які діаманти краще вибрати і на що звертати увагу при покупці? Буду вдячний за ваші рекомендації!
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 21.12.1982

Re: Діаманти у вухах

Сообщение Lissavveta » 18 июл 2024, 04:58

Це чудова ідея, сережки з діамантами http://zolotakoroleva.ua/catalog/sergi-s-brilliantami завжди виглядають шикарно і роблять будь-який образ особливим. Я нещодавно купував такі прикраси для своєї сестри і дуже задоволений вибором. Раджу звернутися до ювелірного магазину Золота Королева. Вони мають великий асортимент сережок з діамантами, які дійсно вражають своєю красою і якістю. Моєю сестрою всі залишилися задоволені, і ціни там досить розумні. Крім того, персонал дуже допоміжний і професійний, що робить процес вибору ще приємнішим. Обов’язково переглянь їхні пропозиції, думаю, ти знайдеш те, що шукаєш!
Lissavveta
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Вернуться в Минимаркет