Вагітність і робота: як поєднувати?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Вагітність і робота: як поєднувати?

Сообщение Dubrovka » 01 сен 2024, 00:16

Привіт, дівчата! У мене така ситуація: працюю повний день, і ось тепер, коли я вагітна, почала задумуватися, як поєднати роботу і вагітність без шкоди для здоров’я. Чи є у когось досвід, як правильно організувати свій день, щоб вистачало сил на все і щоб не було перенавантаження?
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 21.12.1982

Re: Вагітність і робота: як поєднувати?

Сообщение Lissavveta » 01 сен 2024, 01:37

Поєднувати роботу і вагітність можна, головне — слухати своє тіло і не перенапружуватись. Якщо маєш можливість, спробуй домовитися з керівництвом про більш гнучкий графік або роботу з дому. Важливо робити перерви протягом дня, навіть якщо це просто встати і пройтися офісом чи попити води. Обов’язково слідкуй за харчуванням на роботі — завжди май при собі щось корисне, щоб підтримувати енергію. І пам’ятай, що твій комфорт і здоров’я — це пріоритет. На порталі МАМ є чудові статті про вагітність , де можна знайти поради, як організувати свій робочий день під час вагітності, що їсти на роботі та як уникнути стресу. Це дійсно допоможе знайти баланс і не вигоріти. Так що не соромся питати про допомогу і робити те, що комфортно саме тобі!
Lissavveta
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Вернуться в Вопросы и ответы