Автоквітучі сорти для новачків

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Автоквітучі сорти для новачків

Сообщение Lissavveta » 09 сен 2024, 14:11

Я новачок у вирощуванні конопель і чув, що автоквітучі сорти – це супер для старту. Але в мене ще багато питань. Які саме автоквітучі сорти підійдуть для початківців, щоб не втратити багато часу на догляд, і як правильно їх вирощувати? Може є якісь перевірені варіанти для тих, хто тільки починає?
Lissavveta
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Re: Автоквітучі сорти для новачків

Сообщение Dubrovka » 09 сен 2024, 14:45

Так, автоквітучі сорти – це дійсно класний вибір для новачків. Вони прості у вирощуванні і не потребують складного догляду. Наприклад, сорти як "White Widow Auto" або "Amnesia Haze Auto" часто рекомендують через їхню витривалість і неперебірливість. Щоб бути впевненим у якості насіння, я б радила подивитися в Semki Shop https://www.semki-shop.com.ua/ . Вони мають відмінний асортимент, де можна купити якісне насіння конопель, яке допоможе забезпечити хороший старт і стабільний урожай. Не забувай про правильне освітлення і регулярний полив, і буде все окей!
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 21.12.1982

Вернуться в Вопросы и ответы