Багато кредитів: де знайти вихід?

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Багато кредитів: де знайти вихід?

Сообщение Dubrovka » 18 сен 2024, 14:28

В мене вже який рік є кілька кредитів, і зараз це починає реально тиснути. Платити по кількох кредитах стало важко, і я не знаю, з чого почати, щоб знайти вихід. Може, у когось є досвід чи поради, як краще організувати все це і полегшити свою ситуацію?
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 21.12.1982

Re: Багато кредитів: де знайти вихід?

Сообщение Lissavveta » 18 сен 2024, 15:05

Я теж розумію, як це може бути стресово. Є хороший варіант звернутися до фахівців, які можуть допомогти в такій ситуації. Наприклад, юридична компанія "ПІК" https://www.pic.kiev.ua/ спеціалізується на питаннях, пов'язаних з боргами, і має команду адвокатів для захисту боржників. Вони можуть допомогти переглянути твої кредитні умови, порадити, як краще провести переговори з кредиторами, або навіть зменшити щомісячні виплати. Наприклад, один мій знайомий, який звернувся до них, зміг домовитися про кращі умови реструктуризації боргу і зменшив тиск від колекторів. Важливо не залишатися наодинці з проблемою і шукати допомогу у професіоналів.
Lissavveta
Свадебная пчелка

Дата свадьбы: 17.11.1977

Re: Багато кредитів: де знайти вихід?

Сообщение Kopatuch » 20 сен 2024, 23:40

А я нещодавно тільки оформила кредит на потрібну мені суму. Довго шукала де взяти кредит 100 000 грн онлайн без зайвих документів і відвідування банку. І так чудово, що на сайті Money-Bank представлений широкий вибір МФО та банків в яких можна подати заявку та отримати позику без проблем.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Вопросы и ответы