Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.
Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me
zina900204 » 12 окт 2024, 16:46
Готуючи сніданок, я зрозуміла, що мій ніж вже давно пора замінити. Де можна знайти хороший кухонний ніж, щоб приготування стало легшим? Чи варто звернути увагу на відгуки?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
-
zina900204
- Помощник свадебной феи
-
- Дата свадьбы: 06.08.2011
-
Kopatuch » 13 окт 2024, 15:45
Коли я вперше почала готувати, навіть не задумувалася про важливість якісного кухонного інструменту. Згодом зрозуміла, що від ножів залежить не лише швидкість, але й якість страви. Вибір кухонного ножа став для мене справжнім викликом. Я витратила кілька годин на дослідження, читала відгуки та порівнювала різні моделі. Врешті-решт, зупинилася на японському ножі Анагіба
https://yaxell.com.ua/nozhi/attribute-ua-vyd-ru-vyd-yanahiba/ який підходив за всіма критеріями. Його зручність для мене не можна переоцінити: я можу без зусиль нарізати овочі, м’ясо і навіть фрукти. Тепер кожен процес готування приносить мені задоволення.
-
Kopatuch
- Старший свадебный ангел
-
- Дата свадьбы: 18.12.1998
Андриана » 13 ноя 2024, 01:24
Дівчата, а мені потрібен туристичний розкладний ніж. Такий де реально замовити?
-
Андриана
- Свадебная пчелка
-
NitaVesna » 13 ноя 2024, 12:48
Андриана писал(а):Дівчата, а мені потрібен туристичний розкладний ніж. Такий де реально замовити?
Такі речі краще в інтернеті підбирати на профільних ресурсах по прикладу магазину Xcore
https://xcore.com.ua/ . Обираючи розкладний ніж звертайте увагу на його характеристики, з яких матеріалів він зроблений та хто є його безпосереднім виробником. Покажу вам приклад ножа, який точно може вам підійти
-
NitaVesna
- Свадебная пчелка
-
- Дата свадьбы: 17.03.2018
-
Вернуться в Вопросы и ответы
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 25