Всі ідеї оформлення стелі

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Всі ідеї оформлення стелі

Сообщение Lissavveta » 20 окт 2024, 02:23

Займаюся ремонтом і не можу вирішити, яку стелю краще зробити. Варіантів багато, і я вже заплутався, що обрати. Хочеться, щоб було і стильно, і функціонально, та й без надмірностей. Може, підкажете якісь цікаві ідеї для оформлення стелі?
Lissavveta
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Re: Всі ідеї оформлення стелі

Сообщение Dubrovka » 20 окт 2024, 03:11

Привіт! О, я тобі скажу, тут справді є з чого вибрати! Я б радив звернути увагу на можливість замовити натяжну стелю від компанії Stelya Pro . Вони мають дуже крутий асортимент варіантів — від класичних матових до глянцевих з ефектом дзеркала. Наприклад, глянцева стеля просто ідеальна, якщо хочеш візуально збільшити простір і зробити кімнату яскравішою. А для затишку можна обрати матову або сатинову натяжну стелю, що створює м'яке розсіювання світла, яке не ріже очі. Ще є варіанти з тіньовим профілем, який додає сучасності і виглядає дуже стильово, ніби стеля ширяє в повітрі. Якщо ти в Києві, Stelya Pro може допомогти з усім — від вибору до монтажу.
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 21.12.1982

Вернуться в Вопросы и ответы