Вибір підпокрівельної плівки

Если вы новичок на форуме и не знаете, как вставлять картинки, как правильно цитировать и т.д., загляните в эту ветку, прежде чем задавать вопросы. Скорее всего на ваш вопрос уже есть ответ.

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me

Вибір підпокрівельної плівки

Сообщение Lissavveta » 25 окт 2024, 11:54

Хто шарить за підпокрівельні плівки? Треба вибрати щось для даху, але не можу зрозуміти, яку саме брати: гідробар'єр, супердифузійну мембрану чи ще якусь? Що реально краще, щоб дах не протікав і утеплювач не зіпсувався? Вдячний за будь-які поради!
Lissavveta
Свадебная пчелка

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 17.11.1977

Re: Вибір підпокрівельної плівки

Сообщение Dubrovka » 25 окт 2024, 12:27

Якщо хочеш захистити утеплювач і забезпечити хорошу вентиляцію даху, бери супердифузійну мембрану. Вона дозволяє волозі, яка може утворюватись під покрівлею, випаровуватись, а при цьому не пропускає воду ззовні. Це реально найкращий варіант, особливо для наших погодних умов — дощі, сніг і перепади температур. Наприклад, мембрани Sweetondale дуже класно себе показують. А гідробар'єр більше підходить для нежитлових приміщень, де важлива тільки захист від води, а не паропроникність. До речі, усе, що мені було потрібно, я купував у Перший Дім, це склад будматеріалів Миколаїв , — там є багато варіантів підпокрівельних плівок і мембран, і консультанти реально розуміють, про що говорять, так що точно допоможуть!
Dubrovka
Младший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 21.12.1982

Вернуться в Вопросы и ответы