Які ціни на жіночі вишиті пальта?

Создавайте свои персональные дневники, пишите о процессе подготовки, делитесь мнением о свадебном сервисе, своими переживаниями и радостями, размещайте фото и просите совета у других невест. Не забывайте о позитиве!

Модераторы: Ainura, anikona, L@dy_Fl@me, Vitality, Эмми

Які ціни на жіночі вишиті пальта?

Сообщение zina900204 » 24 дек 2024, 22:21

Чи хтось може підказати, які зараз ціни на жіночі вишиті пальта? Хочу придбати таке, але не зовсім орієнтуюсь у ринку. Тільки, будь ласка, напишіть, на що звертати увагу при покупці, щоб не переплатити за погану якість. Може, є якісь конкретні бренди чи магазини, де вони продаються? Зазначте, якщо є різниця в цінах за різні моделі чи матеріали. Мені важливо, щоб пальто було зручним і теплим, але не хотілося б сильно переплачувати за етикетку. Які ціни зараз на такий одяг в Україні?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Re: Які ціни на жіночі вишиті пальта?

Сообщение Kopatuch » 24 дек 2024, 22:21

З власного досвіду скажу, що ціни на вишиті пальта можуть значно варіюватися. Я купувала таке кілька місяців тому і на той момент ціна стартувала від 2500 грн за більш прості моделі з дешевших тканин, а от якщо шукати варіанти з якісною вишивкою та натуральними матеріалами, то ціна могла досягати 5000-6000 грн. Пальто виглядає чудово, поєднує вишивку з модним дизайном, при цьому досить тепле. Однак хочу зауважити, що при виборі важливо звертати увагу на якість вишивки – були випадки, коли шви були неякісно зроблені.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Сообщение zina900204 » 24 дек 2024, 22:21

А як на рахунок конкретних брендів чи магазинів, чи є якісь, що варто відзначити? Яким виробникам ти довіряєш? І ще одне питання: коли обираєш пальто, на що звертаєш увагу в першу чергу, окрім матеріалу? Особисто мені важливо, щоб виріб був зручним і не важким, бо люблю одяг, в якому можна вільно рухатися. Чи є якісь фірми, де ти помітила хорошу якість по розумним цінах, наприклад, до 4000 грн, щоб і виглядало гарно, і не замерзнути в такому пальті?
Жизнь прекрасна, когда рядом любимый человек!
zina900204
Помощник свадебной феи

Благодарил (а): 24 раз.
Дата свадьбы: 06.08.2011

Сообщение Kopatuch » 24 дек 2024, 22:21

Я в основному купую в магазинах, які спеціалізуються на вишитому одязі, наприклад, я замовляла вишиті пальта https://kram.kr.ua/zinki/verhniy-odyag/ через інтернет-магазин на сайті Kram. За ціною і якістю вони мене цілком влаштували.
Вартість таких пальт була в межах 1500–4500 грн, що є прийнятним, якщо врахувати, що це натуральна тканина, хороша вишивка та увага до деталей. Вони мають різноманітні моделі, від класичних пальт до більш сучасних варіантів, і всі вони виглядають дуже стильними. Пальто, яке я купувала, було з вовни з елементами вишивки на грудях та рукавах. Дуже красиво виглядає і при цьому досить тепле.
Kopatuch
Старший свадебный ангел

Благодарил (а): 0 раз.
Дата свадьбы: 18.12.1998

Вернуться в Дневник невесты